Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Заврши „Европската фудбалска недела 2022“ на Специјална олимпијада Македонија

  На фудбалскиот терен на Ф.К. Вардар во Скопје во присуство на повеќе од 70 атлети и 40 тренери, волонтери и членови на семејствата од Скопје, Тетово, Штип и Струмица вчера, 28.05.2022 заврши одбележувањето на Европска фудбалска недела на Специјална олимпијада Македонија, која се одбележува по 22 пат на ниво на Европа.     Европската […]