Вести Македонија

Соработка помеѓу Сеизмолошката опсерваторија-Скопје и Општина Дебар

  Раководителката на Сеизмолошката опсерваторија при Природно – математичкиот факултет во Скопје, проф. д-р Драгана Черних придружена од д-р Катерина Дрогрешка и Љубчо Јованов, остварија официјална средба со Градоначалникот на Општина Дебар, д-р Хекуран Дука.         На средбата беше потпишан Меморандум за соработка и беа договорени идните активности и проекти за едукација […]