Алтернатива Настани

Утре започнува првиот Фестивал на книгата пред СЦ “Борис Трајковски”

  Утре започнува првиот Фестивал на книгата на отворено пред СЦ Борис Трајковски кој ќе трае сè до 12 септември. “Скопје чита!” е мотото на фестивалот, а посетителите преку посета на фестивалот и набавка на омилената литература ќе уживаат во богатата понуда. На Фестивалот на книгата ќе се претстават 30-тина издавачки куќи со изданија од […]