Вести Македонија Ударни вести

Редовна 83-та владина седница

  Владата денеска ќе ја одржи редовната, 83-та седница. На седницата, меѓу другото, на предлог на Министерството за внатрешни работи ќе биде разгледан Предлог – законот за ратификација на Рамковната спогодба за финансиско партнерство помеѓу Европската комисија и Република Северна Македонија застапувана од Владата, за посебните постапки за спроведување на финансиска помош од Унијата за […]