Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Кривична пријава против управители во очната болница ЕУРОПЕАН ЕЈЕ ХОСПИТАЛ

  Управата за финансиска полиција до Основното Јавно обвинителство Скопје, поднесе кривична пријава против две лица во својство на управители на Приватната здравствена установа Специјална очна болница ЕУРОПЕАН ЕЈЕ ХОСПИТАЛ п.о. Скопје.     Пријавените лица, во период од 2011 до 2020 година, ја злоупотребиле својата службена положбa, на начин што, набавиле повеќе видови медицински […]