Алтернатива Настани

Единствена изложба во светот со ПМ10 честички на Драган Божино

  Драган Божино  по професија е графички дизајнер, a работи како креативен директор во маркетинг агенција. Божинов е можеби единствениот уметник во регионот  кој црта со една специфична техника, а тоа е талогот од кафе. До сега реализираше две самостојни изложби во Македонија, а има учествувано на повеќе групни изложби како во земјава, така и надвор од неа, […]