Алтернатива Настани

Јонче Христовски Симфонија во Битола и Скопје

  Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect ви претставува ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ СИМФОНИЈА настапуваат:  ВИОЛЕТА ТОМОВСКА РИСТО САМАРЏИЕВ ЛЕНЧЕ КУКИЌ ГОРАН КУКИЌ ЕЛЕНА АНДОНОВСКА ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИ ПЕЦЕ (СУПЕРХИКС) АГНИ АВШАР Почеток: 20:00 04.04.2023 – Центар за култура – Битола 05.04.2023 – Национална Опера и Балет – Скопје Влезниците за концертот во Битола ќе бидат пуштени во продажба во понеделник. Цената […]