Вести Македонија

Аеродром воспоставува организиран систем за собирање електронски отпад

  Во соработка и партнерство со „Нула отпад“, Аеродром станува и првата општина која воспоставува организиран систем за собирање на електронски отпад, а граѓаните и компаниите добиваат локации на кои ќе можат да ги одложат помалите електрични и електронски уреди од своите домови.       „Со овие нови контејнери кои се поставени на 12 […]