Вести Македонија Став Ударни вести

Времето покажа кој е кодош, предавник, арамија, лажен патриот, пресметлив политичар

  “По три порази на чело на ВМРО ДПМНЕ и плус еден пораз еден како генерален секретар на партијата заврши епизодната улога на Мицкоски и неговата партиска клиентела. ВМРО ДПМНЕ е партија на народот, а не приватна партија и затоа е потребно во најкраток можен рок узурпираната партија да се врати на членството. Затоа бараме […]