Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Обезбедени се 129 единици конвалесцентна плазма за третман на пациенти заразени со Ковид

  Од Институтот за трансфузиона медицина информираат дека се обезбедени вкупно 129 единици конвалесцентна плазма за третман на пациенти заразени…

Повеќе