Алтернатива Настани

„Експериментално издание на публикација – монографија“ на Дејан Иванов-Маргуш

  На 27.10.2020 година, во 13 часот, ТРИ ДЕ дизајн медиа организираше и спроведе настан за промоција на публикацијата/монографија, проследен со изложба на Дејан Иванов-Маргуш во Дом на Армијата на Р.С.Македонија, согласно протоколите за COVID 19.     Овој проект, насловен „Експериментално издание на публикација – монографија“ е одобрен и финансиран од Министерството за култура на […]