Вести Македонија Ударни вести

Езерскиот кеј во Охрид ќе добие нов изглед

  Езерскиот кеј во Охрид ќе добие нов изглед, соопштуваат од Општина Охрид. Како дел од проектите на актуелната власт во општина Охрид, кејот, едно од најпрепознатливите обележја на градот по долг период ќе биде целосно реконструиран. За овој проект дел од средствата во висина од 38 милиони денари веќе се обезбедени со одлука на […]