Вести Македонија Ударни вести

Здружението ,,Глобал” од Струмица апелира за помош по катастрофалниот пожар

  Здружението ,,Глобал” од Струмица апелира за помош по катастрофалниот пожар во ГТЦ Глобал Струмица, што се случи на 02.01.2021 година. Здружението ги повикува сите заинтересирани правни физички лица, здруженија, јавни институции, органи на локалната самоуправа согласно своите материјални и финансиски можности да донираат во санирањето на ГТЦ Глобал Струмица, кој беше опожарен во јануари.  […]