Вести Македонија Ударни вести

„Галиите“ во Вардар го подриваат системот за заштита од поплави и мора да се отстранат

    “Повторно лаги, манипулации и обвинувања од ВМРО-ДПМНЕ за работи во кои и самите не веруваат. Тешко им е да ја прифатат новата реалност, дека Скопје се менува и чекор по чекор прераснува во модерен град, гордост за сите”, се вели во соопштението на Град Скопје. “Тешко им е да прифатат дека нема панорамско […]