Вести Македонија Ударни вести

Средба на претседателот Џафери со Народниот правобранител Зибери

  Денеска, претседателот на Собранието, г. Талат Џафери, оствари средба со Народниот правобранител, г. Насер Зибери, по повод предавањето на Годишниот извештај за работата на Народниот правобранител на Република Северна Македонија за 2020 година. На средбата присуствуваше и г-ѓа Сузана Салиу, заменичка на Народниот правобранител.     Во текот на средбата се разговараше за прашања […]