Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба Ангелов – Савада: Соработка во кризниот менаџмент

  Денеска директорот на Центарот за управување со кризи, г. Стојанче Ангелов, оствари работна средба со Неговата Екселенција, Хиронори Савада,…

Read More
Categories: Uncategorized, Вести, Македонија, Ударни вести

ЦУК: Состојбата со карпата на Матка на долг рок е опасна и неодржлива

  Состојбата со опасната карпа на Матка на долг рок е неодржлива – беше денешната генерална констатација во Ценарот за…

Read More