Вести Македонија Ударни вести

Евроинс донираше опрема за сензорна соба во ООУ „Блаже Конески“

  Основното општинско училиште „Блаже Конески“ од Општина Аеродром доби нова сензорна соба направена со донација на Евроинс Осигурување кон проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ кој е финансиран од Европската Унија. Ова е прва донација на Евроинс Осигурување за целосно опремување на сензорна соба, додека идната недела ќе биде пуштена во употреба и втората […]