Вести Изјави Македонија Ударни вести

Бени: Ќе ја отворам канцеларијата за сите граѓани, таа е нивна не ми е наследство од семејството

  Човек треба да е отворен и чесен кон своите сограѓани, оригиналноста мора да биде зачувана, а менувањето во политичка кампања е у старт недоверба од граѓаните.   Ќе ги задржам достоинството и имиџот, ќе ја отворам канцеларијата за сите граѓани, таа е нивна не ми е наследство од семејството.   Јас немам сум немал […]