Алтернатива Настани

ЕДУИНО Игратон креативен предизвик: Учи, Играј, Радувај се!

  Драги едукатори, родители/старатели и деца, Радост, смеа и игра се зборови кои нè потсетуваат на детство и за многумина се едни од најубавите спомени од животот. Деновите поминати со забава, насмевки и дружење се бесценети за секое дете. Потсетувајќи се на ова, ЕДУИНО презема важна мисија: да поттикне радост и безброј насмевки во целата […]

Алтернатива Настани

ЕДУИНО Игратон – креативен предизвик: Целата држава учи и игра!

  Последниот ден од ЕДУИНО Игратон – креативен предизвик: Целата држава учи и игра! Ова се денешните активности:   #АктивностВоУчилиште Трка на емоции       Преземете ги потребните информации, материјали и шаблони преку клик на активноста на следнот линк: https://www.eduino.mk/igraton-uciliste/ #АктивностВоГрадинка 5.Препознај ја емоцијата       Преземете ги потребните информации, материјали и шаблони […]