Алтернатива Вести Македонија Настани

34. Меѓународен саем на книгата од 3-ти до 9-ти мај

  Саемот на книга ќе се одржи од 3. до 9. мај во Арена Борис Трајковски Издавачите се подготвени да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи саемски попусти на Саемот за книга 2022.   Љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем број домашни и странски автори, […]