Колумна Текстови Ударни вести

ВРВ НА ГРУЕВИСТИЧКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ! – Георги АЈАНОВСКИ

Замислете: Партијата која што во македонската политика ќе остане запаметена како најголем и најбрутелен престапник  на изборните процеси, која што своето еднодецениско владеење го остваруваше со безбројни изборни измами и фалсификати, со поткупи, уцени и закани врз гласачката волја, која што целокупниот државен апарат го користеше за своите изборни злоупотреби и манипулации, претворајќи ја полицијата […]