Вести Македонија Став Ударни вести

ЗНМ: Коментарите на премиерот за документарецот на ИРЛ се непримерни

  Здружението на новинарите на Македонија реагира на изјавите на премиерот Зоран Заев од последното интервју објавено во неделникот „Фокус“, а во врска со документарниот серијал „Редакција“ и првата епизода насловена како „Заговор против воздухот“ на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ). Премиерот Заев како одговор на прашање во ова интервју вели дека „треба да се праша […]