Алтернатива Настани

Концерт во Хераклеа: 25 години “ФОЛТИН”

  Човек е роден да памети. Роден со дарба за сеќавање. А добрите спомени го вадат најдоброто од нас. Ги чуваме за да нé крепат подоцна, да нé потсетат на тоа што ни недостасува, на тоа што веќе го нема, а ние не можеме без него. Затоа, добрите спомени треба да се слават.   Љубена […]